Sunnerbovägen 1 Laholm

Strandnära tomt med generös byggrätt.

Tomt för valfri byggnation med byggrätt om 160 kvm i två plan med fantastiskt läge och närhet till stranden i Skummeslövsstrand samt Bjärehalvön i söder och Halmstad i norr. Cykelavstånd till Båstad.

Utgångspris: 2 500 000 :-

Håkan Danfors

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 0706728250
Mail: hakan@danfors.se
Flygbild (2)

Flygbild (2)

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Vy över kustremsan mot Bjärehalvön

Vy över kustremsan mot Bjärehalvön

Vy över kustremsan mot Halmstad

Vy över kustremsan mot Halmstad

Badorten Skummeslövsstrand vid Laholmsbukten mellan Mellbystrand och Båstad expanderar med ökat permanentboende i såväl den traditionella kustbebyggelsen som på ortens nyare bostadsområden. Förutom närheten till badstrand och natur är Skummeslövsstrand attraktivt genom sitt strategiska läge nära E6. I denna Båstads grannort finns förutom livsmedelsbutik, vårdcentral, bageri och restaurang också ett flertal tennisbanor av hög klass.

Skolor: Förskolor i närområdet. F-6 i Skottorp, Högstadium i Våxtorp. Utomhusbassäng.

Avstånd:
Tågstation i Båstad samt flygplats i Ängelholm och Halmstad.
Laholm 11 km
Halmstad 31 km
Båstad 10 km

.Tågstation i Båstad, samt i Laholm och Halmstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.
Flygplats i Ängelholm och Halmstad
Buss med Hallandstrafiken.

.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Tomt för valfri byggnation med byggrätt om 160 kvm i två plan med fantastiskt läge ca 150 m till havet och stranden i Skummeslövsstrand. Här har du en fantastisk vy över Bjärehalvön i söder och mot Halmstad i norr.
Varför inte ta en cykeltur till Laholm centrum eller till Båstad.
I området finns affär, restaurang, kiosk med minigolf, förskolor, läkarstation. Skola finns även i Mellbystrand och Skottorp.

Närhet till E:6 vilket ger bra in och ut pendlingsmöjligheter. Järnvägsstation inom cykelavstånd samt flygplats i Ängelholm och i Halmstad.


Adress:

Sunnerbovägen 1
,

Taxeringsvärde

År:
2017
Kod:
210
Markvärde:
969 000
Totalt:
969 000
Skatt/avgift:
9 690

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar
1