Söderläget - Anebyhusgruppen Laholm L:a Tjärby

Suterräng på Söderläget

Valfri villa från Anebyhusgruppen för bebyggelse på Söderläget i Lilla Tjärby. Prisexempel avser denna klassiska suterrängvilla med härlig takterass och en ljus, öppen planlösning. Flexibel byggnation med stora möjligheter att sätta sin egen prägel.

6 rum

900m² tomtarea

160m² boarea

Utgångspris: 3 790 000 :-

Håkan Danfors

Ansvarig Mäklare

Telefonnummer: 070 672 82 50
Mail: hakan@danfors.se

Entré till en klinkerbelagd hall med garderobsförvaring. Direkt till höger ligger det helkaklade badrummet med dusch placerat. Vidare rakt fram öppnar sig ett stort sällskapsrum och kök med ljus och öppen planlösning. Här finns gott om plats till både soffgrupp och matplats. Från sällskapsrummet kommer man ut till en härlig takterass i söderläge och härifrån finns även nedgång till källarplanet. På entréplanet finns också ett sovrum med tillhörande klädkammare.

I källarplanet kommer man ner i en hall varifrån samtliga rum på detta plan nås. I en separat utbyggnad (under takterassen) finns ett allrum med utgång till trädgården. Här finns också tre ljusa sovrum varav ett med klädkammare och de övriga två separata garderober. I den bakre delen av källarplanet finns ett helkaklat badrum med badkar, tvättstuga samt teknikrum och förråd.

Se mer information på www.anebyhusgruppen.se.

För mer information om området och tillgängliga tomter se http://w4.objektdata.se/pregen/622/OBJ31845_1037546622/wp.htm?firmanr=31845

Rumsbeskrivning

Kök
Ballingslövskök med köksö som är väl utrustat med rostfria kapitalvaror från Siemens och överskåp med luckor och underskåp med mestadels lådor, samtliga är mjukstängande.

Induktionshäll, spisfläkt, kyl, självavfrostande frys, diskmaskin, mikrovågsugn och inbyggd varmluftsugn med rengöringssystem.

Badrum
Badrum 1: Helkaklat och med Svedbergs inredning. Dusch, WC och tvättställ.
Badrum 2: Helkaklat och med Svedbergs inredning. Badkar, WC och tvättställ.

Tvätt/grovkök
Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.


Adress:

Söderläget - Anebyhusgruppen
31234, Laholm

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Suterrängvilla
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump (NIBE), golvvärme
Fasad:
Trä
Tak:
Tegel
Plåtarb:
Plåt
Grundläggn:
Betongplatta
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
Byggnadskommentar:
nyproduktion
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas (Elitfönster)
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Ventilation:
Mekanisk frånluft

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
0
Driftkommentar:
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
0

Energideklaration

Ej utförd

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0

Villaguiden Våren 2020

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Annons i Laholms Tidning vecka 37

Laholms Tidning juni 2020