Brf Allarps strand, Iduns väg Skummeslövsstrand Allarp

Ta chansen till din nyproducerade lägenhet med havsnära läge!

Välkomna till Brf Allarps strand. Nu startar försäljningen av dessa bostadsrätter i 2-plans radhus. Moderna och fräscha materialval och ett praktiskt boende i populära Allarp. Här bor du med cykelavstånd till såväl havet som pendlingsmöjligheter i form av E6 och Båstads tågstation. Bekvämligheter som förskola, bank och vårdcentral på området. Beräknad inflyttning våren 2022. Välkommen att boka din lägenhet!

5 rum

101.4m² boarea

Utgångspris: 1 895 000 :-

Avgift: 3899 kr/mån

Byggnaderna är uppförda på betongplatta med en stomme av trä och bjälklag av betong. På taket ligger papp och fasaden består av liggande träpanel. Delar av fasaden är klädda med rombformade plåtar.

Rumsbeskrivning

Kök
L-format kök och köksö. Inredning från Ballingslöv, luckor Solid vit i standard. Rostfria kapitalvaror från Electrolux. Bänkskiva i laminat, 30 mm.
Köket är utrustat med kylskåp, frysskåp, diskmaskin, ugn, induktionshäll och spisfläkt.

Badrum
Badrum BV: WC, tvättställ, dusch med duschväggar i glas, kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Electrolux), handdukstork samt teknikutrymme med värmepump m.m.

Badrum OV: WC, tvättställ, handdukstork samt dusch med duschväggar i glas.

Båda badrummen är helkaklade med 30 x 60 cm plattor. Grå granitkeramik på golvet och vitt blankt kakel på väggarna.

Övrigt om byggnaden: Förråd finns till respektive lägenhet.

Renoveringar: Byggnaderna är uppförda på betongplatta med en stomme av trä och bjälklag av betong. På taket ligger papp och fasaden består av liggande träpanel. Delar av fasaden är klädda med rombformade plåtar.

Med närhet till hav och salta bad växer ett helt nytt samhälle fram — Allarp! Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner, med både goda kommunikationsmöjligheter och närhet till natur, ger området många förutsättningar för ett exemplariskt bostadsområde.

I Allarp bor du i lugn och ro med cykelavstånd till Båstad och allt det har att erbjuda, endast några kilometer från Båstads nya tågstation och ett stenkast från grönområde och inte minst Sveriges lägsta sandstrand! Genom av-/påfart Skottorp är du snabbt ute på E6 och endast ca 5 mil söderut når du Helsingborg, ca 14 mil CPH Airport och endast 3 mil norrut Halmstad…Området är mycket expansivt och byggs utifrån den sydsvenska småstadens karaktäristiska gatubild med tät och låg bebyggelse. Redan idag finns nybyggd vårdcentral, bank och förskola på området.

Varmt välkommen till Allarp – den hållbara småstaden!

Förskolor: Allarp och Skummeslövsstrand
Skola F-6: Skottorp samt Mellbystrand
Högstadium: Våxtorp samt LaholmBuss med Hallandstrafiken
Båstad tågstation
Laholm tågstation
E6: av-/påfart Skottorp/Skummeslövsstrand, Östra Karup/Båstad, Mellbystrand
Riksväg 24
Flygplats Ängelholm/Helsingborg Airport samt Halmstad City Airport och Copenhagen Airport.

AVSTÅND
Laholm: 1-1,5 mil
Halmstad 3 mil
Båstad: 0,5-1 mil
Ängelholm/Helsingborg Airport: 2-2,5 mil
Helsingborg: ca 5 mil
Copenhagen Airport: ca 14 milLaholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Välkomna till Brf Allarps strand. Nu startar försäljningen av dessa bostadsrätter i 2-plans radhus. Moderna och fräscha materialval och ett praktiskt boende i populära Allarp. Här bor du med cykelavstånd till såväl havet som pendlingsmöjligheter i form av E6 och Båstads tågstation. Bekvämligheter som förskola, bank och vårdcentral på området. Beräknad inflyttning våren 2022.
Välkommen att boka din lägenhet!


Adress:

Brf Allarps strand, Iduns väg
31273, Skummeslövsstrand

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
2-plans radhus
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Fasad:
Tak:
Plåtarb:
Grundläggn:
Bjälklag:
Byggnadsår:
2021
Byggnadskommentar:
Stomme:
Fönster:
3-glas aluminiumklädda träfönster, Traryd
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss:
No

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
0
Driftkommentar:
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
0

Energideklaration

Ej utförd

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få de senaste objekten direkt till din mail!2

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons Bjäreliv vecka 47 sidan 1

Annons i Expressen oktober 2019

Annons i Bjäreliv vecka 34