Toffelgatan 13 Laholm Laholm

Toffelgatan 13

Trevlig beläget boende med underbar utsikt mot Köpinge landet! Stort boende med 4 sovrum, två badrum samt stora sällskapsytor för att samla familj och vänner. Utöver detta finns garage, pergola samt inglasat uterum med vacker vy. Varmt välkomna på visning.

7 rum

1216m² tomtarea

190m² boarea

Utgångspris: 2 500 000 :-

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Exteriört

Uterum/terrass

Uterum/terrass

Pergola

Pergola

Vy från allrum mot Lagan/Köpinge

Vy från allrum mot Lagan/Köpinge

Vy från allrum mot Lagan/Köpinge

Vy från allrum mot Lagan/Köpinge

Detalj

Detalj

Entré

Entré

Entré

Entré

Matplats

Matplats

Kamin

Kamin

Detalj

Detalj

Mot entré/trapp till Ov

Mot entré/trapp till Ov

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Sovrum 1

Sovrum 1

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats

Matplats

Inglasat uterum

Inglasat uterum

Kök

Kök

Kök

Kök

Badrum 1

Badrum 1

Tvättstuga

Tvättstuga

Garage

Garage

Garage

Garage

Trapp Ov

Trapp Ov

Sovrum 4 Ov

Sovrum 4 Ov

Allrum Ov

Allrum Ov

Allrum Ov

Allrum Ov

Allrum Ov

Allrum Ov

Allrum Ov

Allrum Ov

Sovrum 2 Ov

Sovrum 2 Ov

Sovrum 3 Ov

Sovrum 3 Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Badrum Ov

Källarförråd

Källarförråd

Planlösning bottenvåning

Planlösning bottenvåning

Planlösning ovanvåning

Planlösning ovanvåning

Entré in till hall med klädförvaring och klädhängare/hatthylla. Direkt till vänster nås nedervåningens badrum. Vidare öppnar huset upp sig med öppet trevligt sällskapsrum som är indelat med matplats samt tv-hörna. Här är också kakelugnen placerad samt uppgången till ovanvåningen. Från Tv-hörnan har man en halvvägg samt burspråk som gör att man får ett trevligt ljusinsläpp samt en öppenhet mellan sällskapsrummet och vardagsrummet. Nedervånings sovrum/gästrum ligger i anslutning till sällskapsrummet. Vardagsrummet har stora fönsterpartier mot trädgården samt mot uterummet. Köket som ligger i anslutning till sällskapsrummet har fönster åt trädgården med trevlig vy mot Köpinge landet samt bra arbetsytor och förvaring. I hallens förlängning nås tvättstugan och garaget.
Ovanvåning har stort sällskapsrum med takkupor åt norr och söder. Från detta rum nås de tre sovrummen, de två mindre med parkettgolv och garderob och det stora sovrummet har även det parkettgolv samt rymlig klädkammare. Badrummet angränsar till sällskapsrummet och har både dusch och badkar samt fönster åt norr.

2018- Ny elpanna Nibe WM 225.

Rumsbeskrivning

Hall
Hall med klinkergolv, klädförvaring med garderob samt klädhängare. I hallens förlängning mot tvättstugan har man bra förvaringsmöjlighet i forma utav 4 st garderober.

Sällskapsrum/matplats
Öppet trevligt sällskapsrum som är indelat med matplats samt tv-hörna. Här är också kakelugnen placerad samt uppgången till ovanvåningen. Från Tv-hörnan har man en halvvägg samt burspråk som gör att man får ett trevligt ljusinsläpp samt en öppenhet mellan sällskapsrummet och vardagsrummet. i detta rum ligger ett parkettgolv.

Vardagsrum
Vardagsrum med stora fönsterpartier, parkettgolv.

Kök
Köket är utrustat med spis(/ugn (2017), fläkt, kyl/frys (2017), diskmaskin, kakel ovan köksbänk samt vit köksinredning och parkettgolv.

Sovrum 1
sovrum med parkettgolv samt fönster mot Toffelgatan.

Tvättstuga
Utrustat med plastmatta, vinyltapet, vask, tvättmaskin.

Sällskapsrum Ov
Inrett med parkettgolv, takkupor

Sovrum 2 & 3 Ov
Inrett med parkettgolv, garderob

Sovrum 4 Ov
Inrett med parkettgolv samt klädkammare.

Badrum Ov
Inrett med plastmatta, kakel (dusch), vinyltapet, wc, tvättställ, dusch, badkar.

Övrigt om byggnaden: Inglasat uterum med skjutdörrs partier samt sjöstens plattor på marken. Intilliggande garage m el-port. Pergola/uteplats

Renoveringar: 2018- Ny elpanna Nibe WM 225.

Laholm är både den äldsta och den minsta staden i Halland. Den pittoreska och levande stadskärnan har välbevarad historisk bebyggelse med spår från danska tiden, som i stadsdelen Gamleby med smala gränder och låga hus. Stadens Teckningsmuseum är Nordens enda och Laholm kallas sedan länge Den lilla staden med de många konstverken. Ett är den praktfulla fontänen på Stortorget vilket också får liv av torghandel och omgivande butiker. Stadsparken likväl som stadens läge vid ån Lagan med sitt berömda laxfiske inbjuder till naturupplevelser och promenader. Närbelägna Glänningesjö öster om stadskärnan är rekreationsområde med badsjö, idrottsplats och motionsspår. Förutom att vara centrum för kommunal förvaltning har Laholm också olika vårdinrättningar. Den idylliska och vänliga staden kan erbjuda det mesta, här finns allt från livsmedelsbutiker, restauranger och kaféer till systembolag, tandvård, banker, och biograf.

Förskolor, skolor F-3 och F-6, Lagaholmsskolan 7-9, Osbecksgymnasiet. Idrottshall, simhall, vårdcentraler, distriktssköterska, äldreboende, vuxenutbildning, arbetsförmedling, polisstation, räddningstjänst, bibliotek.

Avstånd:
Halmstad 28 km
Göteborg 165 km
Malmö 120 kmGamla järnvägsstationen är nu busstation med förbindelser till grannkommunerna och kommunens olika tätorter. I utkanten av stan ligger den nya järnvägsstationen med Öresundståg till såväl Köpenhamn som Göteborg.
Buss med Hallandstrafiken.
Tågstation Laholm och Båstad.
E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Trevlig beläget boende med underbar utsikt mot Köpinge landet! Stort boende med 4 sovrum, två badrum samt stora sällskapsytor för att samla familj och vänner.
Utöver detta finns garage, pergola samt inglasat uterum med vacker vy. Varmt välkomna på visning.


Adress:

Toffelgatan 13
31234, Laholm

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1½-plansvilla
Uppvärmning:
El-panna Nibe WM 225 (2018), f.b för framtida anslutning till luft, jordväme m.m
Fasad:
Puts
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Torpargrund/källarförråd
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
1980
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas
Ventilation:
Självdrag

Driftkostnad

El:
22 763
Vatten/Avlopp:
4 336
Försäkring:
3 047
Total driftkostnad:
33 133
Driftkommentar:
I elförbrukningen ingår uppvärmningskostnaden.
Sotning:
357
Renhållning:
2 630

Taxeringsvärde

År:
2015
Värdeår:
1 980
Kod:
220
Byggnadsvärde:
1 123 000
Markvärde:
316 000
Totalt:
1 439 000
Skatt/avgift:
8 049

Energideklaration

Utfärdat den::
26 June
Energiklass:
E
Energiprestanda:
75 kWh/m²

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0