Odens väg 29 Allarp

Tomt för valfri byggnation

Nu har du chansen att förvärva en tomt på Odensväg. Byggnationen av villor och lägenheter i Allarp är snart klart i Etapp 1. Området är indelat i tre faser och etapp 1 börjar närma sig sitt fullbordande med förskola, bank, vårdcentral, lägenheter, villor, parhus osv.

600m² tomtarea

Utgångspris: 895 000 :-

Nu har du chansen att förvärva en tomt på Odensväg. Byggnationen av villor och lägenheter i Allarp är snart klart i Etapp 1. Området är indelat i tre faser och etapp 1 börjar närma sig sitt fullbordande med förskola, bank, vårdcentral, lägenheter, villor, parhus osv.

Med närhet till hav och salta bad växer ett helt nytt samhälle fram — Allarp! Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner, med både goda kommunikationsmöjligheter och närhet till natur, ger området många förutsättningar för ett exemplariskt bostadsområde.

I Allarp bor du i lugn och ro med cykelavstånd till Båstad och allt det har att erbjuda, endast några kilometer från Båstads nya tågstation och ett stenkast från grönområde och inte minst Sveriges lägsta sandstrand! Genom av-/påfart Skottorp är du snabbt ute på E6 och endast ca 5 mil söderut når du Helsingborg, ca 14 mil CPH Airport och endast 3 mil norrut Halmstad…Området är mycket expansivt och byggs utifrån den sydsvenska småstadens karaktäristiska gatubild med tät och låg bebyggelse. Redan idag finns nybyggd vårdcentral, bank och förskola på området.

Varmt välkommen till Allarp – den hållbara småstaden!

Förskolor: Allarp och Skummeslövsstrand
Skola F-6: Skottorp samt Mellbystrand
Högstadium: Våxtorp samt LaholmBuss med Hallandstrafiken
Båstad tågstation
Laholm tågstation
E6: av-/påfart Skottorp/Skummeslövsstrand, Östra Karup/Båstad, Mellbystrand
Riksväg 24
Flygplats Ängelholm/Helsingborg Airport samt Halmstad City Airport och Copenhagen Airport.

AVSTÅND
Laholm: 1-1,5 mil
Halmstad 3 mil
Båstad: 0,5-1 mil
Ängelholm/Helsingborg Airport: 2-2,5 mil
Helsingborg: ca 5 mil
Copenhagen Airport: ca 14 milLaholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Nu har du chansen att förvärva en tomt på Odensväg. Tomtpris: 895 000:- exkl. anslutningsavgifter.

I Allarp bor du med närhet till hav och salta bad. Allarps strategiska placering på gränsen mellan två kommuner, med både goda kommunikationsmöjligheter och närhet till natur, ger området många förutsättningar för ett exemplariskt bostadsområde. I Allarp bor du i lugn och ro med cykelavstånd till Båstad och allt det har att erbjuda, endast några kilometer från Båstads nya tågstation och ett stenkast från grönområde och inte minst Sveriges lägsta sandstrand! Genom av-/påfart Skottorp är du snabbt ute på E6 och endast ca 5 mil söderut når du Helsingborg, ca 14 mil CPH Airport och endast 3 mil norrut Halmstad. Redan idag finns nybyggd vårdcentral, bank och förskola på området.

Området utvecklas på alla områden utifrån perspektivet Den hållbara staden, som sammanfattas som stadsbyggnad utifrån en Ekologiskt, Socialt och Ekonomiskt hållbar helhet. Området kan bli en unik miljösatsning i Laholms kommun, där planeringen integreras med miljömål redan vid starten av planeringsprocessen, och där kommun och näringsliv samverkar i strävan mot ett hållbart samhälle.


Adress:

Odens väg 29
,

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Uppvärmning:
Fasad:
Tak:
Plåtarb:
Grundläggn:
Bjälklag:
Byggnadsår:
Byggnadskommentar:
Stomme:
Fönster:
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Fastighetsbet.:
Allarp 2:513

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
0
Driftkommentar:
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
0

Taxeringsvärde

År:
2018
Kod:
210
Markvärde:
388000
Totalt:
388000
Skatt/avgift:
3880
Areal:
600
Typ:
Trädgårdstomt
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp. Avgift för anslutningsavgifter erlägges av köparen till säljaren på tillträdesdagen för f.n VA : 123 500 kr + 40 kr/kvm tomtyta. för El: erläggs av köparen till berörd part vid anmodan.- f.n.36 250:- kr inkl moms. (kontroll mars 2020) - Fiber finns i gatan, dock tillkommer kostnad för anslutning enligt för tiden gällande taxa och erläggs vid anslutning till berörd part.

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons Bjäreliv vecka 8

Annons Laholmsliv vecka 26 sidan 2

Annons i Laholms Tidning vecka 41 2019