Söderläget - Bonnarpsområdet L:a Tjärby

– TOMTER – för valfri byggnation i barnvänligt och tryggt område.

Tomter för valfri byggnation på "Söderläget" i L:a Tjärby 5 min från Laholms Centrum och med närhet till E:6. Minsta storlek på tomt är 900 kvm. Nybyggd förskola med nattis finns i området. Närhet till fiske och härlig natur vid Lagan.

900m² tomtarea

Utgångspris: 395 000 :-

Tomter för valfri byggnation på "Söderläget" i L:a Tjärby 5 min från Laholms Centrum och med närhet till E:6. Minsta storlek på tomt är 900 kvm. Nybyggd förskola med nattis finns i området. Närhet till fiske och härlig natur vid Lagan.

Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.


Adress:

Söderläget - Bonnarpsområdet
,

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Uppvärmning:
Fasad:
Tak:
Plåtarb:
Grundläggn:
Bjälklag:
Byggnadsår:
Byggnadskommentar:
Stomme:
Fönster:
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Fastighetsbet.:
Bonnarp 1:6

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
0
Driftkommentar:
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
0

Taxeringsvärde

År:
2018
Kod:
210
Markvärde:
1639000
Totalt:
1639000
Skatt/avgift:
16390
Areal:
900
Typ:
Friköpt
Tomtbeskrivning:
Minsta tomtstorlek 900kvm. PRIS 395 000:- exkl anslutningsavgifter. Idag finns dagis och förskola.
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp. Avgift för anslutningsavgifter erlägges av köparen till säljaren på tillträdesdagen för VA f.n 123 500 kr + 40 kr/kvm tomtyta. El: erläggs av köparen till säljaren på tillträdesdagen.- f.n. 36 250:- kr inkl moms.(uppgift mars 2020)
Servitut etc.:
Last, Ledningsrätt: Tele, 1381-94/36 Last, Avtalsservitut: Va-ledningar mm, 13-IM1-89/5386

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar




1

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons v. 12, Laholmsliv

Annons Lokaltidningen vecka 34

Annons i Hallandsposten oktober 2019