Veingevägen 54 Laholm Laholm

Trevlig villa i utkanten av Veinge

Trevlig välskött villa lite utanför samhället. Välskött och i gott skick, inredd källare. Gott om utrymmen och trevlig planlösning.

7 rum

669m² tomtarea

106m² boarea

Utgångspris: 1 275 000 :-

Huvudentré till hall, här ligger ett genomgående klinkergolv. Badrum med badkar/dusch och WC.
Kök med matplats vid fönster. Två sovrum varav ett större, båda med garderober och utgång till trädgård samt klädkammare i det i ena.
Trevligt sällskapsrum med stora fönster i väster samt utgång till trädgård. I sällskapsrummet ligger ett parkettgolv.

OV: Ett större rum som lätt går att dela av.

Källare: Inredd källare, här kommer man ner i en hall som leder till sällskapsrum/gillestuga. Här finns en pelletskamin. I hall och sällskapsrum ligger klinkergolv med golvvärme.
I källaren finns ett mellanrum som används som matrum.
Rejäl tvättstuga med klinkergolv. Tvättmaskin, torktumlare och vask. Helkaklat badrum med dusch och WC som är nytt från 2017.
I hallen finns ”garderob” samt förråd. Det finns ytterligare ett rejält rum, även här ligger klinkergolv och detta rum har en egen ingång.

Allt välskött och i gott skick. Massiva furu dörrar i hela huset.

Rumsbeskrivning

Kök
Spis med häll, spisfläkt, kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Furuluckor samt parkettgolv.

Tvätt/groventré
Tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Varmvattenberedare.

Badrum
Badrum/WC 1: Badkar, WC och tvättställ.
Badrum/WC 2: Dusch, WC, tvättställ och bidé. Kakel och klinker. Nyrenoverat 2017.

Veinge består av både kyrkby och stationssamhälle. Förr var orten järnvägsknut där Hässleholmsbanan knöts samman med Västkustbanan. På 1990-talet drogs Västkustbanan väster om samhället, Hässleholmsbanan är däremot kvar även om tågen inte längre stannar. I Veinge finns villaområden, som huvudsakligen växte upp under 1970-talet. Veinge har ett bra läge med närhet till Laholm, Halmstad och andra orter. I samhällets närhet finns fornlämningar i vacker natur och vidunderlig utsikt över både slätt och böljande landskap. Samhället har restauranger pizzeria, motorcrossbana, livsmedelsaffär, ölbryggeri, kiosk, bensinmack, kyrka och Hallands största dansställe.

Förskola, Skola F-6 och 7-9. Äldreboende, idrottshall, idrottsplatser, utomhusbassäng, bibliotek.

Avstånd:
Laholm 5 km
Halmstad 28 kmVäg 117. Buss med Hallandstrafiken. Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.


Adress:

Veingevägen 54
31292, Laholm

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1½-plansvilla med källare
Uppvärmning:
Elradiatorer, 2 pellets kaminer.I källaren är det golvvärme till stor del
Fasad:
Tegel
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Betongplatta
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
1972
Stomme:
Trä
Fönster:
Kopplade fönster
Ventilation:
Självdrag

Driftkostnad

El:
16 000
Värme:
6 400
Vatten/Avlopp:
5 000
Total driftkostnad:
30 470
Driftkommentar:
Försäkringskostnad tillkommer.
Sotning:
570
Renhållning:
2 500

Taxeringsvärde

År:
2018
Värdeår:
1 972
Kod:
220
Byggnadsvärde:
559 000
Markvärde:
183 000
Totalt:
742 000
Skatt/avgift:
5 565

Energideklaration

Utfärdat den::
27 March
Energiklass:
D
Energiprestanda:
119 kWh/m²

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar
1