Mellby Ängar Mellbystrand

| UNIKT STORA BYGGRÄTTER | STORA TOMTER | FANTASTISKT LÄGE | DRÖMBOENDE |

Välkommen till fantastiskt belägna Mellby Ängar och möjligheten att bygga ett drömboende utöver det vanliga! Stora tomter med unikt stora byggrätter. Tomterna i första etappen är nu slutsålda och andra etappen planeras. Välkommen med din intresseanmälan så får du information så snart det är fastställt när tomterna är säljklara.

1500m² tomtarea

Välkommen till fantastiskt belägna Mellby Ängar och möjligheten att bygga ett drömboende utöver det vanliga! Stora tomter med unikt stora byggrätter. Tomterna i första etappen är nu slutsålda och andra etappen planeras. Välkommen med din intresseanmälan så får du information så snart det är fastställt när tomterna är säljklara.

Underbara Mellbystrand lockar allt fler till permanent boende. Med kombinationen av lugn och harmoni vid havet och grönområden tillsammans med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till Halmstad, Båstad, Helsingborg är inte detta så konstigt…

Mellbystrand är beläget mellan E6 och havet och utgör tillsammans med Skummeslövsstrand kommunens kustzon. Sedan badorten etablerades i början av 1900-talet njuter sommargäster från när och fjärran livet vid Sveriges längsta sandstrand. I denna eftertraktade miljö med grönska och havet inpå knutarna är det allt fler som väljer att bosätta sig permanent här, men fortfarande består drygt hälften av bebyggelsen av fritidshus. Charmiga små dynstugor ger karaktär åt sanddynorna, Hallands sydligaste flod Lagan mynnar ut i havet vid natursköna Lagaoset och Hökafältet i norra Mellbystrand erbjuder flera motionsslingor. I Mellbystrand finns även bekvämligheter såsom köpcentrum, stormarknad, närbutik, tennisbana, padelcenter, turistboende, butiker i olika branscher, läkarstation, bensinstationer, campingplatser, restauranger och mycket mer på orten!

Förskolor: finns flera i Mellbystrand.
Skola F-6: Mellbystrandsskolan. Belägen vid havet och tillbyggd samt renoverad 2014.
Högstadium: Laholm.

Avstånd:
Laholm: 6 km
Halmstad ca 2-2,5 mil
Båstad: 1,5 mil
Ängelholm/Helsingborg Airport: 3 mil
Helsingborg: 6 mil
Copenhagen Airport: 15 milBuss med Hallandstrafiken
Båstad tågstation
Laholm tågstation
E6: av-/påfart Mellbystrand
Riksväg 24

Hitta hit: Från E:6 av och på fart vi Mellbystrand kör du mot Laholm ett par km, tag höger vid första rondellen mot Skottorp. Efter ett par hundra meter fram på höger sida ligger Mellby padelhall och till vänster ligger Mellby Ängar.I närheten av området finns förskola, det är cykelavstånd till nya fina Mellbystrandsskolan med förskola samt F – 6. Här finns även en helt ny padelhall.
Cykelavstånd är det även till Mellby center vid entrén till Mellbystrand och E:6 av / på fart. Det är ca fem min i bil till Laholms centrum.
Pendlar du har du väg 24:a strax runt hörnet och via denna nås E:6 ett par kilometer bort samt E:4 ett par mil österut vid Örkelljunga.
Laholms tågstation ligger ett par km bort.Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkusts kommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Välkommen till Mellby Ängar och möjligheten att bygga ett drömboende utöver det vanliga!

| UNIKT STORA BYGGRÄTTER | STORA TOMTER | FANTASTISKT LÄGE | DRÖMBOENDE |

Bygg ditt drömboende på Mellby Ängar. Här erbjuds stora tomter med fritt läge och mycket stora byggrätter om 600 kvm vilket ger möjligheten att bygga ett livsstilsboende utöver det vanliga. Det är få ställen det erbjuds så här generösa byggrätter – se planbestämmelser under bilagor.

I närområdet finns nya Mellby Padelhall samt Mellby Golfs driving range. På Mellby Ängar bor du med cykelavstånd till hav och strand, Mellby Center, fina Mellbystrandsskolan F-6 samt flera förskolor. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till Laholms Tågstation, E6 och 24:an.

Avstyckning:
Avstår till Mellby 1:132 fig 2 1951kvm
Avstår till Mellby 1:133 fig 3 1803kvm
Avstår till Mellby 1:134 fig 4 1955kvm
Avstår till Mellby 1:136 fig 6 2082kvm


Adress:

Mellby Ängar
,

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Uppvärmning:
Fasad:
Tak:
Plåtarb:
Grundläggn:
Bjälklag:
Byggnadsår:
Byggnadskommentar:
Stomme:
Fönster:
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Fastighetsbet.:
Mellby 1:22 Del av

Driftkostnad

El:
0
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
0
Total driftkostnad:
0
Driftkommentar:
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
0

Vi jobbar för att ditt husköp ska vara så smidigt som möjligt
0

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons Bjäreliv vecka 8

Bjäreliv vecka 4

Annons i Laholms Tidning vecka 37