Södra Strandvägen 32D MELLBYSTRAND Mellbystrand

Uppfyll drömmen om en stuga med havsutsikt

Södra Strandvägen 32D ligger på eftertraktat läge ett stenkast från havet med sanddynerna som granne och med fantastisk vy över havet och bukten. Här stiger du in i ett modernt och smart hem med kombinerat vardagsrum & kök, sovrum, helkaklat badrum samt sov- och "bryggloft". Välkomna!

3 rum

300m² tomtarea

35m² boarea

Utgångspris: 2 950 000 :-

Arrende: 13 152 :-

Uppfyll drömmen om en stuga med havsutsikt!

Tillfälle att förvärva ett mysigt fritidshus med havsnära läge i Mellbystrand. Södra Strandvägen 32D ligger på eftertraktat läge ett stenkast från havet med sanddynerna som granne och med fantastisk vy över bukten.
Här stiger du in i ett modernt och smart hem. Direkt när du kommer in får du en härlig känsla av rymd och öppenhet. Allrummet och köket är kombinerat, har ljusa och jordnära färger. Allrummet har öppet upp till nock och de stora fönsterpartier ger ett trevligt ljusinsläpp. Golvet är belagt med klinker också det i ljusa färger. Detta rum har pardörrar ut mot den gjutna altanen i västerläge.

Praktiskt kök i ek, utrustat med bra bekvämligheter så som spis, ugn, fläkt, micro, diskmaskin, kyl/frys. Vacker ektrappa tar dig upp till sovloftet & ”bryggloftet”. På loftet har du en fantastisk vy över bukten och havet, Längs båda sidorna av ”bryggan” är det öppet ner till allrummet och köket med glaspartier som skärmar av för att ge öppenhet & ljus. Här uppe finns plats för möblemang och sängplats.
Det helkaklade badrummet nås direkt till höger från entrén och är utrustat med wc, tvättställ, golvvärme, dusch, handdukstork samt tvättmaskin. Vidare från entrén nås sovrummet med ljust klinkergolv samt garderob.
Bostaden säljs möblerar (vissa inventarier kommer ej att ingå)

Rumsbeskrivning

Hall/entré
Inrett i ljusa färger, klinker, garderob, klädavhängning.

Kök/allrum
Allrummet har öppet upp till nock, stora fönsterpartier och pardörrar mot terrassen i väster, klinkergolv.
Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin, micro och kombinerad kyl och frys.

Badrum
Badrummet är utrustat med klinker (golvvärme), kakel, infällda spottar i tak, wc, tvättställ, dusch, handdukstork, tvättmaskin samt vädringsfönster.

Sovrum
Inrett i ljusa färger med klinkergolv, garderob, fönster åt öster.

Loft
”bryggan” har öppet ner till allrummet och köket med glaspartier som skärmar av. Här ges plats för sängplats och möblemang. Infällda spottar i tak. Stora fönsterpartier åt havet i väster.

Övrigt om byggnaden: Tillhörande förråd i gemensam byggnad.

Underbara Mellbystrand lockar allt fler till permanent boende. Med kombinationen av lugn och harmoni vid havet och grönområden tillsammans med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till Halmstad, Båstad, Helsingborg är inte detta så konstigt…

Mellbystrand är beläget mellan E6 och havet och utgör tillsammans med Skummeslövsstrand kommunens kustzon. Sedan badorten etablerades i början av 1900-talet njuter sommargäster från när och fjärran livet vid Sveriges längsta sandstrand. I denna eftertraktade miljö med grönska och havet inpå knutarna är det allt fler som väljer att bosätta sig permanent här, men fortfarande består drygt hälften av bebyggelsen av fritidshus. Charmiga små dynstugor ger karaktär åt sanddynorna. Hallands sydligaste flod Lagan mynnar ut i havet vid natursköna Lagaoset och Hökafältet i norra Mellbystrand erbjuder flera motionsslingor.

I Mellbystrand finns även bekvämligheter såsom köpcentrum, stormarknad, närbutik, tennisbana, padelcenter, turistboende, butiker i olika branscher, läkarstation, bensinstationer, campingplatser, restauranger och mycket mer på orten!Buss med Hallandstrafiken. Båstad tågstation. Laholm tågstation. E6: av-/påfart Mellbystrand. Riksväg 24Förskolor: finns flera i Mellbystrand.
Skola F-6: Mellbystrandsskolan. Belägen nära havet och blev tillbyggd samt renoverad 2014.
Högstadium: Laholm.

AVSTÅND
Laholm: 6 km.
Halmstad ca 2-2,5 mil.
Båstad: 1,5 mil.
Helsingborg: 6 mil.
Copenhagen Airport: 15 mil

Södra Strandvägen 32D ligger på eftertraktat läge ett stenkast från havet med sanddynerna som granne och med fantastisk vy över havet och bukten. Här stiger du in i ett modernt och smart hem med kombinerat vardagsrum & kök, sovrum, helkaklat badrum samt sov- och ”bryggloft”. Välkomna!


Adress:

Södra Strandvägen 32D
31261, MELLBYSTRAND

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
Uppvärmning:
Elpanna med vattenburen golvvärme
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Betongplatta
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
2010
Byggnadskommentar:
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas isoler
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Ventilation:
Självdrag

Driftkostnad

El:
7 300
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
0
Försäkring:
1 256
Total driftkostnad:
11 127
Driftkommentar:
Övrigt: Allmänbelysning/vatten/soppor ca 2 671 kr/år (beroende på vattenförbrukning)
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
0
Renhållning:
0

Taxeringsvärde

År:
2019
Kod:
225
Byggnadsvärde:
484134
Totalt:
484134
Skatt/avgift:
3631
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde:
Enligt överenskommelse

Energideklaration

Ej behövd

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få de senaste objekten direkt till din mail!2

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons i Laholms Tidning oktober 2019

Laholmsliv vecka 12

Annons i Bjäreliv vecka 34 s. 2