Måsvägen 27 Mellbystrand Mellbystrand

Välskött stuga med 150 m till havet.

Välskött och mysig stuga med endast ca 150 m till hav och härlig sandstrand. Här möts man av en lummig och insynsskyddad trädgård, härligt uterum med söderläge och en bra planlösning med rymliga sällskapsytor. Varmt välkomna till Måsvägen 27!

5 rum

1016m² tomtarea

93m² boarea

Utgångspris: 3 935 000 :-

Entré till mindre hall med avhängningsmöjligheter. Från hallen kommer man direkt in till köket med matplats och vardagsrummet med öppen planlösning. Från köket nås det ljusa och luftiga uterummet som byggdes till 2010. Till vänster ligger två mindre sovrum samt badrummet med dusch. Vidare in i huset når man den tillbyggda delen med allrum och ett rymligt sovrum. Allrummet har braskamin som höjer mysfaktorn. Båda rummen har utgång till altanen och trädgården.

2020 – Nymålat utvändigt.
2011 – Nya radiatorer i stugan.
2010/2011 – Nya fönster.

Rumsbeskrivning

Entré/matsal/kök
Öppen lösning mellan entré, matsal och kök. Inrett med plastmatta, vitmålade väggar och tak, fönster åt väster, söder samt utgång till det inglasade uterummet. Köket är utrustat med spis/ugn, fläkt, kombinerad kyl/frys och kakel ovan köksbänk. Vit köksinredning med bra förvaring.

Sovrum 1
Inrett med plastmatta, garderob, fönster åt väster.

Sovrum 2
Inrett med plastmatta, fönster åt norr.

Badrum
Inrett med plastmatta, våtrumsmatta vägg, dusch (glasdörrar (2020), wc, tvättställ, tvättmaskin, torktumlare, vädringsfönster åt norr.

Allrum
Inrett med laminatgolv, bröstpanel, braskamin, utgång till terrass.

Sovrum
Inrett med laminatgolv, garderob, fönster åt öster samt utgång till terrass.

Uterum
Rymligt uterum som har öppet upp till nock. Fönster och skjutdörrspartier ut mot trädgård och intilliggande terrass.

Övrigt om byggnaden: Förråd/redskapsförråd. Inredd gäststuga med indragen el.

Renoveringar: 2020 - Nymålat utvändigt. 2011 - Nya radiatorer i stugan. 2010/2011 - Nya fönster.

Underbara Mellbystrand lockar allt fler till permanent boende. Med kombinationen av lugn och harmoni vid havet och grönområden tillsammans med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till Halmstad, Båstad, Helsingborg är inte detta så konstigt…

Mellbystrand är beläget mellan E6 och havet och utgör tillsammans med Skummeslövsstrand kommunens kustzon. Sedan badorten etablerades i början av 1900-talet njuter sommargäster från när och fjärran livet vid Sveriges längsta sandstrand. I denna eftertraktade miljö med grönska och havet inpå knutarna är det allt fler som väljer att bosätta sig permanent här, men fortfarande består drygt hälften av bebyggelsen av fritidshus. Charmiga små dynstugor ger karaktär åt sanddynorna. Hallands sydligaste flod Lagan mynnar ut i havet vid natursköna Lagaoset och Hökafältet i norra Mellbystrand erbjuder flera motionsslingor.

I Mellbystrand finns även bekvämligheter såsom köpcentrum, stormarknad, närbutik, tennisbana, padelcenter, turistboende, butiker i olika branscher, läkarstation, bensinstationer, campingplatser, restauranger och mycket mer på orten!

Förskolor: finns flera i Mellbystrand.
Skola F-6: Mellbystrandsskolan. Belägen nära havet och blev tillbyggd samt renoverad 2014.
Högstadium: Laholm.Buss med Hallandstrafiken. Båstad tågstation. Laholm tågstation. E6: av-/påfart Mellbystrand. Riksväg 24

AVSTÅND: Laholm: 6 km. Halmstad ca 2-2,5 mil. Båstad: 1,5 mil. Helsingborg: 6 mil. Copenhagen Airport: 16 milLaholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.

Välskött och mysig stuga med endast ca 150 m till hav och härlig sandstrand. Här möts man av en lummig och insynsskyddad trädgård, härligt uterum med söderläge och en bra planlösning med rymliga sällskapsytor. Varmt välkomna till Måsvägen 27!


Adress:

Måsvägen 27
31261, Mellbystrand

Byggnadsinfo

Byggnadstyp:
1-plansvilla
Uppvärmning:
Luft/luft-värmepump, radiatorer, braskamin
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarb:
Lackerad plåt
Grundläggn:
Bjälklag:
Trä
Byggnadsår:
1987
Byggnadskommentar:
Ombyggt 1994
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glas
Utvändigt plåtarbete:
Övrigt om byggnaden:
Övriga byggnader:
Renovationer:
Ventilation:
Självdrag

Driftkostnad

El:
16 000
Värme:
0
Vatten/Avlopp:
4 200
Försäkring:
3 100
Total driftkostnad:
26 000
Driftkommentar:
Underhåll:
0
Vägsamfällighet:
0
Sotning:
400
Renhållning:
2 300

Taxeringsvärde

År:
2018
Värdeår:
1990
Kod:
220
Byggnadsvärde:
901000
Markvärde:
1152000
Totalt:
2053000
Skatt/avgift:
8349
Summa pantbrev:
2250000
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut etc.:
Gemensamhetsanläggning: Laholm Mellby GA:5 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering
Tillträde:
Enligt överenskommelse

Energideklaration

Ej behövd

 

Alltid kostnadsfria försäljningsvärderingar
1

Se hit för mer info om vår verksamhet! Vi är din lokala mäklare!

Går du i säljtankar?

Annons i Laholms Tidning vecka 41 2019

Annons i Laholms Tidning vecka 39

Annons Laholmsliv vecka 47 sidan 2.