Det började med Håkan

1994 startade Håkan Danfors företaget och idag är vi flera medarbetare med kontor i Mellbystrand respektive Laholm. Vi är din lokala mäklare och genom vår erfarenhet, breda marknadsföring, vårt omfattande kontaktnät och vår kunskap kan vi säkerställa att du får ut det mesta möjliga av din bostadsaffär.

Varje fastighet är unik och likaså varje affär. Genom att vara en en oberoende fastighetsförmedling och inte tillhöra någon kedja eller bank har vi möjlighet att skräddarsy hela affären efter just dina behov.

Ingen bostadsaffär är den andra lik och vi har den samlade erfarenheten, kompetensen och gedigna lokalkännedomen som krävs för att lyckas med en affär.

Välkommen till oss du med

Vi är din lokala mäklare och genom vår erfarenhet, vår kunskap, vårt omfattande kontaktnät samt vår breda marknadsföring kan vi säkerställa att du får ut det mesta möjliga av din bostadsaffär.

Vi tar oss tid för din affär och att arbeta med bland annat enskilda visningar är naturligt för oss för att ha full kontroll över visningsprocessen samt för att kunna visa din bostad på ett metodiskt och bra sätt.

Går du i säljtankar?

Vi träffas gärna och tittar på din bostad och förklarar hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig.

Välkommen till oss!

Vänliga hälsningar,
Håkan Danfors, Conny Wistrand, Elin Svala, Per Emilsson och Hanna Nilsson.

Våra partners