UTHYRES Stationshuset Båstad

Båstad

Moderna hyreslägenheter i Båstad.

Moderna hyresrätter vid Båstad station - en unik kombination av bekvämlighet och natur. Med ett begränsat antal tvåor och treor kvar, har du möjlighet att njuta av praktiska bekvämligheter såsom diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn i köken. Badrummen är välutrustade med helkaklade ytor, tvättmaskin och torktumlare. Slappna av och ta in omgivningarna från din egen uteplats eller balkong. Välkommen till ditt nya hem som erbjuder en modern livsstil med en naturskön omgivning!

Pris
9 879 kr
Visning
För att boka din visningstid v g kontakta Hanna Nilsson 070-6728199
Kontaktperson Hanna Nilsson 070-6728199 hanna.nilsson@danfors.se
 • Rumsbeskrivning UTHYRES Stationshuset Båstad


  3 r o k: Lägenheter med kök, vardagsrum, toalett/dusch/tvätt och 2 sovrum.
  Varje lägenhet har tvättmaskin och torktumlare.

  I lägenheterna ligger genomgående en mattlackad 3-stavs ekparkett och granitkeramik i hallen. Ljusa målade väggar och fönsterbänkar i kalksten. Vita garderober i bl a sovrummen.

  Tillhörande förråd.
  Uteplats till lägenheter i markplan. Balkonger till övriga lägenheter.
  Hiss finns.
  3 r o k. 69 - 78 kvm. 9 625:- - 11 198:-/månad.
  I hyran ingår värme, vatten, renhållning, fastighetsskötsel, reparationer och framtida underhåll. Fiber är framdraget i lägenheterna. TV-kanaler ingår från Bjärekraft (12 st kanaler).

  För mer information om lediga lägenheter samt planlösningar mm v g se följande länk (Välj lägenhet): http://stationshusetbastad.se/

  Uthyrningspolicy Garnito bl a:
  Sökanden måste ha fyllt 18 år för att få teckna hyresavtal.
  Sökanden måste ha en fast bruttoinkomst på minst 3 gånger årshyran på den aktuella lägenheten.
  Sökanden får ej ha några betalningsanmärkningar. Kreditupplysning tas.
  V g se bifogat dokument Uthyrningspolicy för mer information kring Garnitos uthyrningspolicy.

  Separat hyresavtal/kösystem till parkeringsplats. Pris 350:-/mån parkeringsplats vanlig, 450:-/mån parkeringsplats el.

  Badrum

  Vägg: Vitt kakel. Golv: Granitkeramik. Dusch, duschvägg av frostat glas, WC, handdukstork, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

  Kök

  Ballingslövskök. Vita skåpluckor. Kakel som stänkskydd. Spishäll, spisfläkt, ugn, kylskåp, frysskåp och diskmaskin. Fönsterbänkar i kalksten. Kapitalvaror från Cylinda (fläkt från Franke).

 • Kortfakta

  Typ
  Övrig bostad
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Fast.beteckning
  Hemmeslöv 5:17
  Adress
  UTHYRES Stationshuset Båstad
  Postadress
  26943 Båstad
  Område
  Båstad
  Kommun
  Båstad
  Pris
  9 879 kr

  Försäkring

  Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

  Inskrivningar / Planbestämmelser

  Övrigt

  Inre Kustvägen 43 + 45/Stinsvägen 5 + 9
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Om området

  Vid byns ena torg beläget intill kyrkan finns en mängd små butiker, kafeér, ett tennismuseum, restauranger och närhet till hamnen och tennisstadion där Swedish Open spelas varje år. Turneringen är bland de äldsta tennisturneringarna i världen då den etablerades som internationell turnering redan 1948 genom ett samarbete mellan Båstad Malens Tennissällskap (BMTS) och Svenska Tennisförbundet(SvTF). Sedan dess har turneringen arrangerats varje år i oavbruten följd. Framröstad av spelarna sedan 2002 på ATP-touren som den bästa
  Båstad har ett varierat utbud av kultur. Filmfestival, gallerier, designgårdar och olika slags hantverk. Birgit Nilsson, som var en av 1900-talets största operasångerskor växte upp mitt på Bjäre, i byn Svenstad. Här ligger släktgården vackert inbäddad mellan kullar och betesmarker. Gården är idag ett museum, enligt Birgits önskan, där minnena från barndomen och den makalösa operakarriären finns bevarade. Märta Måås Fjetterström startade sin egen textilverkstad år 1919 på Agardhsgatan i Båstad, och är än idag en ateljé och butik för textil konst.
  Hur namnet Båstad har kommit till är något som länge har diskuterats. Botzestede eller Bothstede betyder båtplats. Efterhand har stavningen ändrats. I en kunglig skrivelse år 1558 som berör anläggande av en tegelugn är stavningen Bodstede. I en skrivelse från år 1569 skriver "Lundhs Stifhts Landeborg" Baadstad. Under åren har stavningen förändrats så att det alltmer kom att likna Båstad.
  Antalet invånare i Båstad är cirka 3 790 personer.
  Källa: Båstads kommun, bastadmalen.se

  Kommunikation

  Den östra delen av kommunen genomkorsas av E6/E20. Länsväg 115 sträcker sig genom kommunen i väst-östlig riktning medan länsväg 105 sträcker sig från nordväst mot sydöst. Från norr till söder genomkorsas kommunen av Västkustbanan. Den trafikeras av Öresundstågs fjärrtåg med stopp i Båstad samt av Pågatågens regiontåg mellan Halmstad och Helsingborg med stopp både vid Båstads station och Förslövs station.