Brohuset 12

Vallberga

Bli den första att bo i denna enplansvilla

Nyproducerad och arkitektritad enplansvilla från ALJO-villan. Villan är modernt utformad med bra materialval och färdig för inflytt av sin första familj. Tre sovrum, två badrum, stora sällskapsutrymmen med braskamin samt kök med köksö. Stort altandäck på trädgårdssidan som vetter vackert mot Edenbergaån. Separat carport med isolerad förrådsdel. Bostaden är belägen på återvändsgata i utkanten av Vallberga med närhet till bekvämligheter såsom förskola, skola, bageri/café, servicebutik etc.

Boarea
135 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 036 m²
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig Mäklare Elin Svala 070-672 82 32 elin@danfors.se
 • Rumsbeskrivning Brohuset 12

  Kök

  Köksinredning från Marbobal och kapitalvaror från Siemens. Induktionshäll, kylskåp, frysskåp, fläkt, dubbla vaskar, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn.

  Badrum

  Badrum 1: WC, handfat och dusch.
  Badrum 2: WC, handfat, elektrisk handdukstork, dusch och badkar.

  Båda badrummen är helkaklade i fräscha färgval.

  Tvättstuga/groventré

  Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Värmepump.

  Entré till en klinkerbelagd hall. I anslutning till hallen finns både tvättstuga/groventré samt ett helkaklat badrum. Vidare in i huset nås ett stort sällskapsrum med braskamin och stora fönsterpartier mot altandäcket. Sällskapsrummet har en öppen planlösning mot köket och även mot en separat del att använda som allrum, kontorshörna eller liknande. Köket har köksinredning från Marbodal och en köksö med induktionshäll, fläktkåpa och vask. Från sällskapsrummet nås master bedroom med garderober och utgång till altandäcket. Här finns tillhörande helkaklade badrum med både badkar och dusch. I anslutning till allrummet finns de andra två sovrummen placerade.
  Utgång till altandäcket finns från kök, sällskapsrum samt master bedroom.
 • Kortfakta

  Typ
  1-familjs friliggande villa
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Fast.beteckning
  Munkagård 1:72
  Adress
  Brohuset 12
  Postadress
  31250 Vallberga
  Område
  Vallberga
  Kommun
  Laholm
  Boarea
  135 m²
  Areakälla
  säljarens information
  Antal rum
  4 rum, varav 3 sovrum
  Tomtarea
  1 036 m²
  Pris
  2 950 000 kr Utgångspris

  Byggnad

  Byggnadstyp
  1-plansvilla
  Byggnadsår
  2021
  Fasad
  Trä
  Stomme
  Trä
  Fönster
  3-glas isoler
  Bjälklag
  Trä
  Plåtarbete
  Plåt
  Tak
  Betongpannor
  Grund
  Betongplatta
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump (NIBE), golvvärme
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Ventilation
  Mekanisk (frånluft)
  Övriga byggnader/utrymmen
  Carport med en isolerad förrådsdel. El finns indraget.

  Tomten

  Grusad uppfart till carport, gång till entré samt närmast huset på alla fyra sidor. Övrig tomt är grovplanerad med befintliga massor.

  Försäkring

  Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

  Inskrivningar / Planbestämmelser

  Planbestämmelser
  Byggnadsplan
 • Om området

  Vallberga är viktig serviceort för den omgivande och aktiva jordbruksbygden. Här finns Lantmännen med sin butik, maskinverkstad och försäljning av jordbruksmaskiner. Järnvägen som samhället byggdes upp vid har numera annan sträckning och den gamla banvallen är i stället cykelbana till både Laholm och Skottorp. I samhället finns populärt gatukök med jourbutik, café, handelsträdgård och till stranden är det endast 7 km.

  Förskola, skola F-6. Högstadium i Våxtorp. Bokbuss, utomhusbassäng, idrottsplats.

  Avstånd:
  Laholm 6 km
  Halmstad 31 km

  Kommunikation

  Nära till E6. Buss med Hallandstrafiken. Cykelväg till Ränneslöv.

  Övrigt om området

  Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.