Bäckagårdsvägen 1

Hasslöv

Välskött kontorsfastighet som renoverats på senare år. Fastigheten har flexibla möjligheter till ombyggnation till annan verksamhet för den som önskar. Bottenvåningen totalrenoverades 2014. Här finns 8 kontorsrum i varierande storlek, kopieringsrum, personalrum samt WC. Ovanvåningen inreddes i mitten på 1990-talet och här finns konferensrum samt ytterligare 2-3 kontorsplatser samt WC. Total kontorsarea ca 292 kvm. Luftvärmepumpar finns installerade i stort sett i alla rum. Övrig uppvärmning sker med radiatorer - vattenburen el.

I byggnadens vinkel finns ett magasin om ca 91 kvm med lager/arkiv i mellanplanet, vind samt verkstad/garage och ett brandsäkert mindre arkivrum i källarplanet.

Lokalerna är tillgängliga för köparen att nyttja själv eller hyra ut enligt önskemål.

Tomtarea
1 791 m²
Lokalyta
513 m²
Pris
1 950 000 kr
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig Mäklare Elin Svala 070-672 82 32 elin@danfors.se
 • Byggnader

  Byggnad 1

  Byggår
  1929
  Grund
  Källare
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Trä
  Fasad
  Stenplattor
  Tak
  Plåt
  Fönster
  2- och 3-glas
  Ventilation
  Självdrag
  Kyla
  Luft/luft
  Vatten/avlopp
  Enskilt vatten och avlopp. 3-kammarbrunn med infiltrationsbädd.
  Uppvärmning
  Luft/luft samt vattenburen el
  Övrigt
  Fiber finns installerat

  Driftkostnader

  Uppvärmning
  15 400 kr
  Försäkring
  10 119 kr
  Summa
  25 519 kr
 • Kortfakta

  Typ
  Kontorsfastighet
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Fast.beteckning
  Torp 1:10
  Adress
  Bäckagårdsvägen 1
  Postadress
  31297 Laholm
  Område
  Hasslöv
  Kommun
  Laholm
  Areakälla
  taxeringsinformation
  Tomtarea
  1 791 m²
  Pris
  1 950 000 kr

  Sammanställning areor

  Typ
  Antal
  Area
  Hyresintäkter
  Övriga intäkter
  Kontor
  1 st
  292 m²
  Lager
  1 st
  130 m²
  -
  Verkstad
  1 st
  91 m²
  -
  513 m²

  Driftkostnader

  Uppvärmning
  15 400 kr
  Försäkring
  10 119 kr
  Summa
  25 519 kr

  Inskrivningar / Planbestämmelser

  Rättigheter / gemensamhetsanläggningar
  Gemensamhetsanläggning: Laholm Flintarp GA:1 ändamål: Vägar
  Planbestämmelser
  Vattenskyddsområde (2011-03-23)

  Tillträde

  Enligt överenskommelse.
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Om området

  Hasslöv, kommunens minsta tätort är naturskönt belägen vid den grönskande Hallandsås. Utsikten över den uppodlade Laholmsslätten är enastående och Dömestorps strövområde på åssluttningen är ett populärt utflyktsmål av riksintresse. Lugnarohögen, en gravhög från yngre bronsåldern är välkänd långt utanför kommungränsen. Linnélärjungen Pehr Osbeck, som var präst i Hasslövs kyrka på 1700-talet har gett namn åt naturfagra Osbecks bokskogar på åsen. Engagemanget för bygden och byns föräldrastyrda friskola är stort och närheten till E 6, Laholm och Båstad gör byn med sitt bostadsområde på sluttningen attraktivt också för pendlare. I Hasslöv finns bland annat växtbutik och bygdegård. Med endast 8 km till havet är detta orten som har nära till det mesta.

  Skola F-6. Högstadium: Våxtorp. Bokbuss.

  Avstånd:
  Laholm 15 km
  Halmstad 35 km

  Kommunikation

  Nära till E6. Buss med Hallandstrafiken.

  Övrigt om området

  Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.