UTHYRES - Lantmannagatan 5

Laholm

Större kontorslokaler uthyres om totalt ca 659 kvm fördelat på tre plan. Hiss finns. Totalt ca 20 kontorsrum med 1-3 kontorsplatser i varje rum, 4 konferensrum, lunchrum samt HWC/WC på samtliga plan.

Kontorsrummen är till viss del öppna mot en gemensam passage men kan med enkelhet förses med dörrar. De flesta kontorsrummen på plan 1 är låsbara med programmerbara lås vilket möjliggör uthyrning av kontorsplatser i andra hand. Kontoren är delvis möblerade och befintlig inredning ingår i hyran med bland annat höj- och sänkbara skrivbord och kontorsstolar från Kinnarps.

Lokalerna renoverades 2016 till dåvarande hyresgäst, Arbetsförmedlingen. Efter nedläggningar och omstruktureringar har de lämnat lokalerna vilka nu är disponibla för annan hyresgäst.
Uppvärmning sker via vattenburen golvvärme från bergvärme i samtliga tre plan. Kyla finns via frikyla från bergvärmen till ventilationen.

Lokalerna är centralt belägna i Laholm med bra parkeringsmöjligheter och närhet till busstation och centrum med butiker, caféer, mataffär, bank m.m.

För mer information kontakta Danfors fastighetsförmedling.

Se även www.siloetten.se.

Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig Mäklare Elin Svala 070-672 82 32 elin@danfors.se
 • Kortfakta

  Typ
  Kontorslokal
  Upplåtelseform
  Lokal
  Fast.beteckning
  Altona 1:4
  Adress
  UTHYRES - Lantmannagatan 5
  Postadress
  31232 Laholm
  Område
  Laholm
  Kommun
  Laholm

  Byggnad

  Våningsplan
  3. Hiss finns.

  Sammanställning areor

  Typ
  Yta
  Kontor
  659 kvm
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Om området

  Laholm är både den äldsta och den minsta staden i Halland. Den pittoreska och levande stadskärnan har välbevarad historisk bebyggelse med spår från danska tiden, som i stadsdelen Gamleby med smala gränder och låga hus. Stadens Teckningsmuseum är Nordens enda och Laholm kallas sedan länge Den lilla staden med de många konstverken. Ett är den praktfulla fontänen på Stortorget vilket också får liv av torghandel och omgivande butiker. Stadsparken likväl som stadens läge vid ån Lagan med sitt berömda laxfiske inbjuder till naturupplevelser och promenader. Närbelägna Glänningesjö öster om stadskärnan är rekreationsområde med badsjö, idrottsplats och motionsspår. Förutom att vara centrum för kommunal förvaltning har Laholm också olika vårdinrättningar. Den idylliska och vänliga staden kan erbjuda det mesta, här finns allt från livsmedelsbutiker, restauranger och kaféer till systembolag, tandvård, banker, och biograf.

  Förskolor, skolor F-3 och F-6, Lagaholmsskolan 7-9, Osbecksgymnasiet. Idrottshall, simhall, vårdcentraler, distriktssköterska, äldreboende, vuxenutbildning, arbetsförmedling, polisstation, räddningstjänst, bibliotek.

  Avstånd:
  Halmstad 28 km
  Göteborg 165 km
  Malmö 120 km

  Kommunikation

  Gamla järnvägsstationen är nu busstation med förbindelser till grannkommunerna och kommunens olika tätorter. I utkanten av stan ligger den nya järnvägsstationen med Öresundståg till såväl Köpenhamn som Göteborg.
  Buss med Hallandstrafiken.
  Tågstation Laholm och Båstad.
  E:6 av/på fart Skottorp, Östra-Karup/Båstad samt Laholm.

  Övrigt om området

  Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.