Karupsvägen 41A-B

Hasslöv

Obebyggd tomt med möjlighet att bygga ditt eget A-hus

Välkommen att förverkliga din byggdröm! På tomter vid Hallandsåsens sluttning har du möjlighet att bygga valfritt hus från A-hus. Se samtliga valmöjligheter på www.a-hus.se. Tomterna är vackert belägna med härligt utsikt över södra Hallands landskap. Huset i annonsen är ett prisexempel, möjlighet till egna val finns och det finns även möjlighet att bygga en annan husmodell som passar er familj bäst. I prisexemplet ingår tomt, VA, färdigbyggd villa Nolvik, material till altandäck m.m. Välkommen att kontakta mäklaren för att diskutera möjligheterna!

Boarea
96.5 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 300 m²
Pris
4 295 000 kr Utgångspris
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig Mäklare Elin Svala 070-672 82 32 elin@danfors.se
 • Rumsbeskrivning Karupsvägen 41A-B

  Bygg ditt drömhus! Här har du chansen att själv utforma ditt boende med hjälp av A-hus.

  Det föreslagna huset är väl planerat med tre sovrum och ett stort sällskapsrum och kök med öppen planlösning och ryggåstak. Helglasad altandörr som ger mycket ljusinsläpp. Utanför altandörren får du ett stort altandäck med möjligheter att umgås långa sommarkvällar.

  Genomgående ekparkett (mattlackad 3-stavsparkett från Kährs) i hela huset bortsett från våtrum.

  Köpet avser en obebyggd tomt (1 eller 2 enligt kartskiss) med möjlighet att bygga valfri villa från A-hus. Danfors fastighetsförmedling säljer tomten. Köpekontrakt villkoras av att ett entreprenadavtal tecknas med A-hus.
  Tomten är i dagsläget inte avstyckad, detta ombesörjs av säljaren i samband med köp. Förhandsbesked för byggnation finns.

  För detaljer och valmöjligheter gällande hus se www.a-hus.se.

  Kök

  Köksinredning från Marbodal och bänkskiva i laminat. Möjlighet finns att välja en integrerad ho som levereras underlimmad. Kapitalvaror från Siemens. Utdragbar köksfläkt, ugn, induktionshäll, kylskåp, frys och integrerad diskmaskin.

  Badrum

  Inredning från Svedbergs med underskåp med tvättställ i porslin samt spegelskåp ovan. Dusch med två öppningsbara duschdörrar.

  Tvättstuga

  Inredning från Marbodal. Bänkskiva i laminat med underlimmad diskbänk. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

 • Kortfakta

  Typ
  1-familjs friliggande villa
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Fast.beteckning
  del av Dömestorp 1:20
  Adress
  Karupsvägen 41A-B
  Postadress
  31297 Laholm
  Område
  Hasslöv
  Kommun
  Laholm
  Boarea
  96.5 m²
  Areakälla
  säljarens information
  Antal rum
  4 rum, varav 3 sovrum
  Tomtarea
  1 300 m²
  Pris
  4 295 000 kr Utgångspris

  Byggnad

  Byggnadstyp
  1-plansvilla
  Byggnadsår
  2023-2024 (Byggnation ej påbörjad)
  Fasad
  Liggande träpanel
  Stomme
  Trä
  Fönster
  3-glas, aluminiumklädda träfönster
  Bjälklag
  Trä
  Plåtarbete
  Plåt
  Tak
  Betongpannor
  Grund
  Betongplatta
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump, golvvärme
  Vatten/avlopp
  Enskilt vatten och avlopp behöver anläggas.
  Ventilation
  Mekanisk (endast frånluft)
  Övrigt
  Fastigheten kommer att förberedas för installation av laddbox.

  Tomten

  Tomtarean är ungefärlig och avser storlek per tomt. Exakt tomtstorlek fastställes av Lantmäteriet i samband med avstyckning.

  Försäkring

  Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

  Ekonomi

  Typkod
  210, Småhusenhet, tomtmark

  Pantbrev

  Totalt 1 st pantbrev om 1 750 000 kr.

  Inskrivningar / Planbestämmelser

  Rättigheter / gemensamhetsanläggningar
  Last: Officialservitut Avlopp, 1381-13/90.1
  Last: Officialservitut Avlopp, 1381-13/90.2
  Last: Officialservitut Väg, 1381-03/52.1
  Last: Officialservitut Väg, 13-HAS-131.1

  Nämnda servitut avser stamfastigheten. Dessa regleras av Lantmäteriet i samband med avstyckning.
  Planbestämmelser
  Vattenskyddsområde (2011-03-23)
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Om området

  Hasslöv, kommunens minsta tätort är naturskönt belägen vid den grönskande Hallandsås. Utsikten över den uppodlade Laholmsslätten är enastående och Dömestorps strövområde på åssluttningen är ett populärt utflyktsmål av riksintresse. Lugnarohögen, en gravhög från yngre bronsåldern är välkänd långt utanför kommungränsen. Linnélärjungen Pehr Osbeck, som var präst i Hasslövs kyrka på 1700-talet har gett namn åt naturfagra Osbecks bokskogar på åsen. Engagemanget för bygden och byns föräldrastyrda friskola är stort och närheten till E 6, Laholm och Båstad gör byn med sitt bostadsområde på sluttningen attraktivt också för pendlare. I Hasslöv finns bland annat växtbutik och bygdegård. Med endast 8 km till havet är detta orten som har nära till det mesta.

  Skola F-6. Högstadium: Våxtorp. Bokbuss.

  Avstånd:
  Laholm 15 km
  Halmstad 35 km
  Båstad 5 km

  Kommunikation

  Nära till E6. Buss med Hallandstrafiken.

  Övrigt om området

  Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun. Drygt 25 000 invånare samsas i den lilla västkustskommunen som har ett varierat landskap. Kusten med Sveriges längsta sandstrand, Hallandsåsen med södra Sveriges största skidanläggning, Öppna landskap och jordbruksbygd, Skog och inland med badsjöar och rekreationsområden är olika sidor av samma kommun. Laholm är centralorten med en gammal charmig stadskärna och små trevliga butiker runt Stortorget. Lagan sätter karaktär på staden och på dess väg ut till havet har den, under sommarhalvåret, sällskap av sportfiskare som alla är ute efter den populära laxen. Historian och konsten är påtaglig både i staden och på landsbygden och livet i kommunen präglas av fridfullhet vid såväl kusten som i inlandet. På den bördiga landsbygden finns livskraftigt jordbruk med mjölkkor, potatisåkrar och sädesfält. Här finns gårdsbutiker och ett stort antal hästgårdar. Vi som bor här är bortskämda med småskalighet och korta avstånd, men ändå med närhet till både nöjesmetropoler och storstäder. Några mil till Halmstads eller Ängelholms flygplatser gör att omvärlden finns inom räckhåll. Till Köpenhamn och den internationella flygplatsen Kastrup är det inte mer än ca 16 mil. Både Västkustbanan och E6 går igenom kommunen. De goda kommunikationerna gör att vi inte behöver avstå från storstadsliv och puls bara för att vi njuter av det goda livet på landet.